Saturday, January 12, 2013

Направи сама- Од старо --->> Ново

Не знам дали се сеќавате на синџирчињата кои ги носевме како колан околу фармерки, пред скоро 10 години беа во "мода".Дури и се сеќавам дека некои фармерки се купуваа со такво синџирче.
Имаше секакви, во секакви форми, со различни додатоци.
Пред некој ден мешајќи низ старите работи ги најдов и си реков дека можам да ги преправам некако за да си ги носам.Па најпрво ги разделив на посебни делови, искомбинирав кое со кое одговара и на крај ги споив и добив прекрасно ланче.


Се надевам ви се допаѓа?
Доколку имате некои стари синџирчиња, не ги фрлајте,
употребете ги, направете нешто ново.
До следниот пост.

Stay Stylish

xxx

2 comments:

  1. Mnogu mi se dopaga idejata!
    Ke proveram dali imam nešto slično doma.

    Pratam***
    amolusso.blogspot.com

    ReplyDelete