Wednesday, February 6, 2013

DIY- направи сама- Срце-патентПак прекрасна идеја која ја сретнав на интернет, не знам точно каде го најдов, но бев воодушевена, па реков дека ќе го направам
Скоро две недели се подготвував да го направам, ама бев ограничена со време, т.е воопшто немав слободно време  :)
И конечно денес успеав.

Го следев начинот на изработка од оваа слика. Чекор по чекор.

Еве погледнете како излезе моето Срце-патент
Се надевам дека ви се допаѓа.

Еве што ви е потребно :)


 Stay Stylish
xxx

No comments:

Post a Comment